Onze producten

De FBK Specialist heeft een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakartikelen voor het reinigen en behandelen van bedrijfsruimten en werkplekken in de (non-)food, horeca, farmaceutische en chemische industrie. 

Productveiligheid heeft de hoogste prioriteit bij het produceren van de

De producten worden geleverd in veel verschillende kleuren.

Onze producten zijn verkrijgbaar met een temperatuurbestendigheid van -30⁰C/-22⁰F tot +134⁰C/+273⁰F. 

De producten van de FKB Specialist zijn geproduceerd met zuiver polypropyleen wat onder zeer hoge druk wordt geïnjecteerd. Hierdoor zijn de FBK-producten sterker en meer solide dan producten die worden geïnjecteerd met foam.

Borstels

De meeste FBK-borstelproducten zijn gevuld met polyester PBT. Dit materiaal is geschikt voor temperaturen tot +134⁰C/+273⁰F, absorbeert geen water en is daarom uitermate geschikt voor het langdurig behoud van de stijfheid en vorm van de borstels, ook bij het gebruik van diverse bijtende schoonmaakmiddelen.

Duurzaamheid is een belangrijke eigenschap van de FBK-producten. De combinatie van precisie-geboorde borstelblokken van hoge dichtheid met roestvrijstalen vastzetclips voldoen hieraan, terwijl antibacteriële middelen toch diep in de borstels kunnen doordringen.

Ook hebben we een aantal borstels gemaakt van een flexibele Resin-samenstelling, waarbij het kwaliteitsbehoud wordt gerealiseerd door de toevoeging van een solide borstelverankering.

Detecteerbare producten

Onze detecteerbare producten (deegschraper en pen) zijn voorzien van toevoegingen die geschikt zijn voor gebruik in de farmaceutische en voedselindustrie. Deze producten of onderdelen ervan worden herkend door metaaldetectie apparatuur.

Ergonomisch

De FBK-producten zijn niet alleen geschikt voor het doel waarvoor ze gemaakt zijn, maar zijn ook ergonomisch en gebruiksvriendelijk. 

Waar te gebruiken

Onze schoonmaakproducten zijn te gebruiken op plaatsen waar hygiëne één van de belangrijkste vereisten is, zoals:

  • voedsel- en drankverwerking;
  • farmaceutische en medische industrie;
  • ziekenhuizen;
  • gemeentelijke reiniging en
  • schoonmaakbedrijven.

Kwaliteit

Al onze producten voldoen aan de HACCP-eisen, worden geproduceerd met door de FDA goedgekeurde kunststofmaterialen en voldoen aan de EU-wetgeving (10/2011/EC, 1935/2004/EC, 2023/2006, 579/2011/EC, EU directive 93/43/EEC, 2002/72/EC, FDA voedselcode 2009. 

Op de reinigingshulpmiddelen die in direct contact komen met voedsel zijn migratietests uitgevoerd volgens de EU-wetgeving 10/2011/EC.

© 2017 - 2024 FBK Specialist - professionele schoonmaakartikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel